Hydroless

Хидролесс е хранителна добавка на основата на билки и минерали. Подпомага елиминирането на излишните течности от организма. Спомага за поддържане на нормално телесно тегло. Съдейства за елиминиране на токсичните продукти от обмяната на веществата.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хидролесс е лесен метод, който помага на жените да разрешат проблема със задържане на вода в организма. Ако имате застоял начин на живот, стоите дълги часове пред компютъра или на крак, усещате се подути и отекли...Ако нямате достатъчно време за редовен спорт и ви се струва трудно да организирате програмата си така, че да правите упражнения вкъщи, можете да постигнете желаните резултати само с една капсула Хидролесс на ден. Лесно, бързо и естествено!

Въпреки това, трябва да помните, че Хидролесс е хранителна добавка, която не замества разнообразното и балансирано хранене. Препоръчваме ви да комбинирате Хидролесс с подходящ хранителен режим, който благоприятства отстраняването на излишната вода от организма и физически упражнения, доколкото ви позволява свободното време.

Хидролесс е комплекс от билки и минерали, който не засяга правилното функциониране на организма и не си взаимодейства с други медикаменти. Можете да взимате по една капсула дневно, по всяко време на деня, но за да получите желаните резултати, ви препоръчваме да направите курс на прием на Хидролесс от поне три последователни месеца.

Продукт предназначен за възрастни.

СЪСТАВ НА ХИДРОЛЕСС
  • Екстрактът от коприва подпомага за елиминирането на течности и метаболитни токсини чрез диуреза, като допринася за поддържане на нормално телесно тегло и добър общ тонус.
  • Американската червена боровинка съдържа естествени антиоксиданти, които предпазват клетките и тъканите в организма от отрицателното въздействие на свободните радикали.
  • Ябълковият оцет има реминерализиращо и общо тонизиращо действие и допринася за поддържане на нормален апетит и изгаряне на излишните мазнини.
  • Цинкът спомага за нормалната обмяна на въглехидратите, на макрохранителните вещества, на мастните киселини и за нормалния синтез на белтъчини, както и за защита на клетките от оксидативен стрес (антиоксидант).
ПРЕПОРЪКИ

(Хидролесс се препоръчва на жени от всички възрасти)

  • Жени, които имат проблем със задържане на вода в организма.
  • Жени, които се грижат за външния си вид и за неговото оптимално здраве.
  • Жени с активен професионален живот, които не тренират редовно.
  • Активно спортуващи жени, които имат нужда от подкрепа за подобряване на общия тонус.
  • Жени, които спазват хранителен режим и имат проблем със задържане на вода в организма.